sh00102

sh00102

sh00102
sh00102

sh00102

sh00102

تحقیق با موضوع قوانین بین المللی جنگ


تحقیق با موضوع قوانین بین المللی جنگ 35صفحه قالب ورد قابل ویرایش
دسته بندی علوم اجتماعی
بازدید ها 16
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
تحقیق با موضوع قوانین بین المللی جنگ

فروشنده فایل

کد کاربری 23114
کاربر

توضیحات:

تحقیق با موضوع قوانین بین المللی جنگ

35صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

مقدمه :
قوانین بین المللی جنگ طی صدها سال جنگ و کشمکش میان انسانها با تدوین همزمان قوانین در اواخر قرن نوزده گسترش یافت. اما این امر تا زمان خسارات کاملاً گسترده خصوصیات فرهنگی جهانی دوم میسر نبود. در آن زمان جامعة بین الملل نیاز به حفظ میراث فرهنگی در زمان جنگ را تأیید نمود. کنوانسیون لاهه پیرامون حفظ مایملک فرهنگی در واقعة جنگ مسلحانه (1954) (کنوانسیون لاهه 1954) به همراه پروتکل های آن و پروتکل‌های سال 1977 به کنوانسیون ژنو ، چهارچوب مدونی را فراهم می نماید. همانگونه که مشاهده می‌شود، در قسمت دیگری از قرن بیستم این قوانین با پیشرفتهای اخیر واقع در سال 2003 به کندی تقویت شد. به هر حال ، علیرغم قوانین شدید و متعادل بین المللی به خصوص خطاب به حفظ آن، ضرر و زیانهای وارده به میراث فرهنگی ادامه یافت.
در جنگهای اخیر یوگسلاوی سابق و عراق باز هم میراث فرهنگی به غارت رفت و فاجعة فرهنگی نیز در افغانستان رخ داد. واضح است که جنگ باز هم بی ثباتیهای بسیاری را در بر می گیرد و بدون شک کشمکش انسانی و فعالیت نظامی ادامه می یابد. این امر منجر به تمرکز شدید بر کارآیی قوانین بین المللی و توانایی آنها برای حفظ میراث فرهنگی گرانبهای ما می گردد.
این مقاله تاریخچه حفظ میراث فرهنگی بین المللی را بیان می نماید و به ارائه جزئیات ویژگیهای خاص روی حفظ این میراث در زمان جنگ مسلحانه به همراه اریابی اثر آنها میپردازد.
میراث فرهنگی میتواند شامل اشیاء منقول و غیرمنقول ، ملموس یا غیرملموسی همچون ساختمان و مجسمة یادبود، اثر و مجموعه های هنری.‌کتاب و دست خط ، بقایا و بسیاری اقلام دیگر باشد. در زمان صلح میراث فرهنگی به واسطة کنوانسیون 1972 یونسکو با مضمون محافظت از میراث طبیعی و فرهنگی جهان (WHC) و کنوانسیون یونسکو با مضمون پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس (2003) حفظ می گردد . به هر حال این میراث نیز طی هرگونه حملة مسلحانه ای تهدید می شود: آن ممکن است از روی قصد مورد حمله واقع شود زیرا سمبل دشمنی و اصالت آن کشور است، آن یک تاریخ، فرهنگ یا مذهب است. ممکن است چنین اقلامی به خاطر منفعت ؟؟ غارت یا دزدیده شوند یا به سادگی طی جنگهای متمادی در معرض آسیبهای تصادفی قرار گیرند .
با وجودیکه محافظت ویژه در سطح بین الملل تا زمان کنوانسیون سال 1954 لاهه انجام نپذیرفته بود، اولین گامها به سوی محافظت از این میراث از قرن نوزدهم آغاز گردید، زمانیکه قوانین جنگ معین گردید . قبل از آن قوانین متعدد زمانی جنگ اشاره ای به حفظ مایملک فرهنگی می نمود. مثلاً ممنوعیت معمول پیرامون تخریب میراث فرهنگی و قدیمی به زمان یونان کلاسیک باز میگردد . قبل از رمیها مردم پذیرفتند که فرهنگ باید تنها به عنوان آخرین چاره خراب و نابود شود . و سپس طی جنگهای ناپلئونی، این اصل که مایملک فرهنگی،‌ میراث تمام انسانهاست اولین بار در قانون بین الملل پدیدار گشت .
این قانون لیبر (Lieber code) بود که ارائه شد و اولین تلاش مدرن برای تدوین قوانین جنگ بود . آن طی جنگ داخلی آمریکا توسط پروفسور فرانسیس لیبر که یک مهاجر آلمانی به ایالات متحدة آمریکا و پرفسور دانشکدة حقوق کلمبیا بود تهیه گردید .
هر چند قانون لیبر تنها نیروی نظامی USA را ملزم می ساخت، تا حد زیادی نیز مطابق با قوانین و رسوم موجود جنگ در آن زمان بود. خصوصاً، مواد قانونی 35 و 36 آن به حفظ میراث فرهنگی کمک می کند. ماده 35 یعنی :
اثرهای کلاسیک هنری،‌مجموعه های علمی یا وسایل گرانبهایی مثل تلسکوپهای نجومی همچون وسایل بیمارستانی باید در برابر تمام آسیبهای موجود ایمن شوند، حتی وقتی که در مناطق محصور شده در حین محاصره یا بمباران واقع می باشد.
ماده 36 به تسخیر املاک دولتی و نه دزدیدن ، ویران ساختن یا آسیب رساندن به چنین میراثی اشاره می کند :

مقدمه :قوانین بین المللی جنگ طی صدها سال جنگ و کشمکش میان انسانها با تدوین همزمان قوانین در اواخر قرن نوزده گسترش یافت. اما این امر تا زمان خسارات کاملاً گسترده خصوصیات فرهنگی جهانی دوم میسر نبود. در آن زمان جامعة بین الملل نیاز به حفظ میراث فرهنگی در زمان جنگ را تأیید نمود. کنوانسیون لاهه پیرامون حفظ مایملک فرهنگی در واقعة جنگ مسلحانه (1954) (کنوانسیون لاهه 1954) به همراه پروتکل های آن و پروتکل‌های سال 1977 به کنوانسیون ژنو ، چهارچوب مدونی را فراهم می نماید. همانگونه که مشاهده می‌شود، در قسمت دیگری از قرن بیستم این قوانین با پیشرفتهای اخیر واقع در سال 2003 به کندی تقویت شد. به هر حال ، علیرغم قوانین شدید و متعادل بین المللی به خصوص خطاب به حفظ آن، ضرر و زیانهای وارده به میراث فرهنگی ادامه یافت.
در جنگهای اخیر یوگسلاوی سابق و عراق باز هم میراث فرهنگی به غارت رفت و فاجعة فرهنگی نیز در افغانستان رخ داد. واضح است که جنگ باز هم بی ثباتیهای بسیاری را در بر می گیرد و بدون شک کشمکش انسانی و فعالیت نظامی ادامه می یابد. این امر منجر به تمرکز شدید بر کارآیی قوانین بین المللی و توانایی آنها برای حفظ میراث فرهنگی گرانبهای ما می گردد.این مقاله تاریخچه حفظ میراث فرهنگی بین المللی را بیان می نماید و به ارائه جزئیات ویژگیهای خاص روی حفظ این میراث در زمان جنگ مسلحانه به همراه اریابی اثر آنها میپردازد.میراث فرهنگی میتواند شامل اشیاء منقول و غیرمنقول ، ملموس یا غیرملموسی همچون ساختمان و مجسمة یادبود، اثر و مجموعه های هنری.‌کتاب و دست خط ، بقایا و بسیاری اقلام دیگر باشد. در زمان صلح میراث فرهنگی به واسطة کنوانسیون 1972 یونسکو با مضمون محافظت از میراث طبیعی و فرهنگی جهان (WHC) و کنوانسیون یونسکو با مضمون پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس (2003) حفظ می گردد . به هر حال این میراث نیز طی هرگونه حملة مسلحانه ای تهدید می شود: آن ممکن است از روی قصد مورد حمله واقع شود زیرا سمبل دشمنی و اصالت آن کشور است، آن یک تاریخ، فرهنگ یا مذهب است. ممکن است چنین اقلامی به خاطر منفعت ؟؟ غارت یا دزدیده شوند یا به سادگی طی جنگهای متمادی در معرض آسیبهای تصادفی قرار گیرند .با وجودیکه محافظت ویژه در سطح بین الملل تا زمان کنوانسیون سال 1954 لاهه انجام نپذیرفته بود، اولین گامها به سوی محافظت از این میراث از قرن نوزدهم آغاز گردید، زمانیکه قوانین جنگ معین گردید . قبل از آن قوانین متعدد زمانی جنگ اشاره ای به حفظ مایملک فرهنگی می نمود. مثلاً ممنوعیت معمول پیرامون تخریب میراث فرهنگی و قدیمی به زمان یونان کلاسیک باز میگردد . قبل از رمیها مردم پذیرفتند که فرهنگ باید تنها به عنوان آخرین چاره خراب و نابود شود . و سپس طی جنگهای ناپلئونی، این اصل که مایملک فرهنگی،‌ میراث تمام انسانهاست اولین بار در قانون بین الملل پدیدار گشت .این قانون لیبر (Lieber code) بود که ارائه شد و اولین تلاش مدرن برای تدوین قوانین جنگ بود . آن طی جنگ داخلی آمریکا توسط پروفسور فرانسیس لیبر که یک مهاجر آلمانی به ایالات متحدة آمریکا و پرفسور دانشکدة حقوق کلمبیا بود تهیه گردید .هر چند قانون لیبر تنها نیروی نظامی USA را ملزم می ساخت، تا حد زیادی نیز مطابق با قوانین و رسوم موجود جنگ در آن زمان بود. خصوصاً، مواد قانونی 35 و 36 آن به حفظ میراث فرهنگی کمک می کند. ماده 35 یعنی :اثرهای کلاسیک هنری،‌مجموعه های علمی یا وسایل گرانبهایی مثل تلسکوپهای نجومی همچون وسایل بیمارستانی باید در برابر تمام آسیبهای موجود ایمن شوند، حتی وقتی که در مناطق محصور شده در حین محاصره یا بمباران واقع می باشد.ماده 36 به تسخیر املاک دولتی و نه دزدیدن ، ویران ساختن یا آسیب رساندن به چنین میراثی اشاره می کند :

فهرست برخی ازمطالب:

مقدمه

III کنوانسیون لاهه 1954

IV قوانین بین المللی دیگری برای حفظ میراث فرهنگی

نتیجه

پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان


پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان

دانلود پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان بررسی روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان پاورپوینت جامع و کامل روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان کاملترین پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان پکیج پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان مقاله روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان

دانلود پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان

دانلود پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
بررسی روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
پاورپوینت جامع و کامل روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
کاملترین پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
پکیج پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
مقاله روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان
دسته بندی برنامه ریزی شهری
فرمت فایل ppt
حجم فایل 350 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

 

تعداد اسلاید : 35 صفحه

 


روش‌های برنامه‌ریزی شهری در ایران و جهان

8-1- اولین عملیات شهرسازی در دوره معاصر

همزمان با منشور آتن در سال 1313 سرتیپ "کریم آقابوذر جمهری" کفیل شهرداری تهران به روش "بارون هوسمن" شهردار پاریس، خیابان‌های جدید تهران را در بافت قدیم شهر می‌گشود.
در آن موقع دو دهه از انتشار کتاب "پاتریک گِدِس" به نام شهرها در تحول (1915) می‌گذشت. که متدولوژی سنتی شهرسازی که بر یک رشته عملیات حرفه‌ای و فیزیکی استوار بود را برپایه الگوی علمی (بررسی- تحلیل- طرح) و با درک همه جوانب و وجوه به طور جامع قرار داد.
نظریات "گدس" مدت 60 سال بر تفکر شهرسازی علمی سایه انداخت. 25 سال تجربه شهرسازی بعد از جنگ جهانی در اروپا، مشکلات این رویکرد یا طرز تفکر را به تدریج آشکار ساخت.
ناهمزمانی برنامه‌ریزی شهری در ایران با جهان یک بار دیگر رخ نمود و در همان حال که طرح‌های جامع مورد انتقاد کوبنده این شهرسازان قرار داشت یعنی در سال 1347 ه‍.ش طرح جامع تهران با همین سیاق تهیه[1] و الگوی شهرسازی کشور گشت.
1 – "طرح جامع مهندس فرمانفرمائیان" که بعداً به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری رسید. 8-2- تغییرات بنیادین در برنامه‌ریزی طرح‌های شهری


از "اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد میلادی طرح‌های جامع در بیشتر کشورها دستخوش دگرگونی شد و خصلت استراتژیک (راهبردی) یافت.
برنامه‌ریزی شهری از یک سو به "برنامه‌ریزی فضایی" و از سوی دیگر به " برنامه‌ریزی عمل" گرایش یافت. یک- برنامه‌ریزی ساختاری

از سال 1968 در بریتانیا و سپس در آمریکا نضج گرفت.
تفاوت برنامه‌ریزی ساختاری با برنامه‌ریزی سنتی، علاوه بر افزوده شدن چند مرحله اصلی و مهم دیگر به مرحله برنامه‌ریزی سنتی یعنی شناسایی، تحلیل، سیاست‌گذاری و توجه بیشتر به امر برنامه‌ریزی اقتصادی و اجتماعی می‌باشد. دو- برنامه‌ریزی مبتنی بر نگرش سیستمی

سیستم، کلیتی است از عناصری که برای دستیابی به هدفی (یا اهدافی) خاص عمل می‌کند و شبکه‌ای از روابط متقابل بین آنها برقرار است و دارای سازمانی خاص از عناصر و روابط است.
تفکر سیستمی در برنامه‌ریزی شهری ابتدا در ایالات متحده در اوایل دهه 50 با مطالعه سیستم حمل و نقل دیترویت آغاز شد.
این روش قائل بر تفکری شد که شهر را سیستمی دائماً در حال تکامل و تحول می‌دید.
مراحل برنامه‌ریزی سیستمی عبارت است از:
- تنظیم اهداف کلان و تعیین اهداف خرد،
- بررسی مسیرهای ممکن،
- ارزش‌گذاری مسیرهای عمل گزینه، به منظور انتخاب یک مسیر برتر
و اقدام برای اجرای برنامه شامل اعمال مستقیم و کنترل ممتد. سه- برنامه‌ریزی وکالتی و یا تعاون برنامه‌ریزی

در طول دهه 60 میلادی راهبرد اصلاحات اجتماعی تحت عنوان "اقدامات جامعه" مطرح شد که برنامه‌ریزی وکالتی یک شکل آن اقدامات به حساب می‌آید.
این نوع برنامه‌ریزی دو هدف کلی دارد:
اول- تعاون در امر برنامه‌ریزی با افراد یک جامعه به منظور تأمین ابزاری برای شرکت افراد در فرآیند برنامه‌ریزی
دوم- سمت‌گیری درجهت رفع تبعیض و محرومیت شهری چهار- برنامه‌ریزی اختیار راهبردی (Stratigic Choice)

برنامه‌ریزی همواره با مشکل "نامعلومی" روبرو است. مشکل "نامعلومی" نه تنها از این حقیقت سرچشمه می‌گیرد که برنامه‌ریزی با آینده سر و کار دارد،
به طور معمول و سنتی، برنامه‌ریزی در حیطه جنبه‌های قابل شناسایی و کنترل (یا آنهایی که تصور می‌شود قابل کنترل هستند) صورت می‌پذیرد، اما نگرش اختیار راهبردی به دنبال تشخیص متغیرهای کنترل ناشدنی (یا قید) و متغیرهای ناشناخته یا "نامعلومی‌ها" نیز می‌باشد.
اصول برنامه‌ریزی راهبردی بر کاهشِ "نامعلومی"، از طریق تعیین تصمیماتی دارد که باعث می‌شوند در عین حرکت در جهت و مسیر موردنظر حیطه‌ای از زمینه‌های اختیار برای آینده محفوظ بماند.
8-6- سابقه تهیه طرح‌های شهری در ایران (تاریخچه شهرسازی و آشنایی با مبانی انواع طرح‌های شهری)

 


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت روشهای برنامه ریزی شهری در ایران و جهان

مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرصت های سرمایه گذاری و توانایی مدیران


مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرصت های سرمایه گذاری و توانایی مدیران

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه گذاری، فرصت های سرمایه گذاری و توانایی مدیران در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم75 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیحسابداری

توضیحات کامل

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه گذاری، فرصت های سرمایه گذاری و توانایی مدیران در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

ویژگی های فایل

شامل مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه گذاری، فرصت های سرمایه گذاری و توانایی مدیران

30 صفحه ورد قابل ویرایش

منبع نویسی استاندارد APA و پاورقی دقیق

منابع بخش مبانی از سال 1396 به قبل و بخش پیشینه تحقیق از سال 2018 به قبل

پشتیبانی تخصصی

 

فهرست مطالب

مقدمه

بررسی مفاهیم مربوط به فرصت های سرمایه گذاری

ماهیت سرمایه گذاری

فرصت های سرمایه‌گذاری (IOS) 

ماهیت فرصت های سرمایه‌گذاری

شناسایی فرصت های سرمایه‌گذاری

اندازه‌گیری فرصت های سرمایه‌گذاری

عوامل خارجی تأثیرگذار بر فرصت های سرمایه‌گذاری

عدم اطمینان

عرصه سرمایه‌گذاری جهانی

راهبرد تشکیل پرتفوی سرمایه‌گذاری

ارتباط فرصت های سرمایه‌گذاری با اثر اهرمی

فرصت های سرمایه‌گذاری و تأثیر آن بر هزینه  و سود

فرآیند اجرایی و استفاده از فرصت های سرمایه‌گذاری

فرآیند ایجاد فرصت های سرمایه‌گذاری  (IOS) 

ارزیابی جریانات نقدی و فرصت های سرمایه‌گذاری

ارزیابی فرصت های سرمایه‌گذاری

تصویب اجرای فرصت های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده‌

نظارت و کنترل فرصت های سرمایه‌گذاری

بررسی مفاهیم مربوط به توانایی مدیران

توانایی مدیران

توانایی مدیران و فرصت های سرمایه گذاری

توانایی مدیران و کیفیت گزارشگری مالی

توانایی مدیران و ساختار سرمایه

تحقیقات انجام شده پیرامون موضوع تحقیق

تحقیقات داخلی

تحقیقات خارجی

خلاصه فصل

منابع فارسی

منابع غیرفارسی

 

بخشی از متن فایل

بخشی از مبانی نظری

سرمایه گذاری در امور مختلف توسط شرکت ها، همواره به عنوان یکی از راههای مهم توسعه شرکت ها و جلوگیری از رکود و عقب ماندگی، مورد توجه بوده است. سرمایه‌گذاری  عبارت است از تبدیل وجوه مالی به یک یا چند نوع دارایی که برای مدتی در زمان آتی نگهداری خواهد شد. بنابراین سرمایه‌گذاری مستلزم مطالعه فرصتهای سرمایه‌گذاری است. فرصتهای سرمایه‌گذاری مستلزم مدیریت ثروت سرمایه‌گذاران است، این ثروت شامل مجموع درآمد فعلی و ارزش فعلی درآمدهای آتی است (تهرانی و نوربخش،1391).

بخشی از پیشینه تحقیق

چیانگ لی و همکاران  (2018) در تحقیقی با عنوان توانایی مدیریت و فرصت های سرمایه گذاری شرکت پرداختند. این مطالعه از عملیات شرکت بوسیله مدیریت ارشد که می تواند فرصت های سرمایه گذاری مطلوبی در استفاده از داده های صنایع ایالات متحده در طی سال های 2015-1988 صورت گرفته است. نتایج تحقیق آنان نشان دهنده آن است که رابطه مثبت و معناداری بین توانایی مدیریت و فرصت های سرمایه گذاری وجود دارد و اینکه این ارتباط تنها به طور موثری در موسساتی با موقعیت مالی متغییر یا موقعیت مالی قوی وجود دارد. در نهایت یافته ها این موضوع را پوشش می دهند که شرکت ها با داشتن مدیریتی توانا می توانند به سودهای اقتصادی بیشتری از طریق استفاده از فرصت های سرمایه گذاری برسند. از طریق این تحقیق خط ومش گذاران و سرمایه گذاران می توانند توجه بیشتری به توانایی مدیریت داشته باشند. 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود پاورپوینت متدلوژی سیستم های نرم (SSM)

سیستم های نرم متدلوژی سیستم های نرم SSM سیر تاریخی SSM ویژگی مسائل نرم ﺑﻜﺎرﮔﻴﺮی ﻣﺘﺪوﻟﻮژی ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻧﺮم
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 56
فرمت فایل ppt
حجم فایل 9665 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
دانلود پاورپوینت متدلوژی سیستم های نرم (SSM)

فروشنده فایل

کد کاربری 23358
کاربر
سیر تاریخی SSM:
از اوایل دهه 1970 و تقریباً همزمان با افزایش انتقادات نسبت به توجه صرف به اثبات گرایی در علوم، نشانه هایی از بروز یک پارادایم جدید در تحقیق در عملیات بروز کرد. روش های سنتی تحقیق در عملیات از حل مسائل غیر کلاسیک باز مانده بود.
به گفته ریتل،«روشهای تحقیق در عملیات..تنها زمانی کاربرد دارند که مهمترین مسائل حل شوند.یعنی بعد از اینکه مسائل سرکش و آشفته ،رام شدند، می توان از تحقیق در عملیات استفاده کرد»(ریتل،1971)

ویژگی مسائل نرم:

موقعیت مسئله: درهم تنیده و آشفته
ساختار و مرزبندی موقعیت: نامشخص
تعریف ضعیف از اجزای مسئله و روابط بین آنها
عدم استقلال موقعیت از افراد
عدم توافق در مورد اهداف و یا اقدامات و در عین حال وجود ارزشها
منافع مشترک برای همکاری
سوال اصلی عمدتاً حول چیستی است نه چگونگی
مواجهه با مسائل نرم
در نظر گرفتن طیف گسترده تر موقعیت های مسئله
توجه به جنبه های انسانی مسئله
کمرنگ شدن بهینه سازی
امکان تفسیر هدف به دلیل ادراک متفاوت از واقعیت هدف غالب: ساخت دهی به مسئله
فرض: سیستم ها جنبه های ذهنی از واقعیت ادارک شده توسط ذینفعان مختلف هستند که افراد بر مبنای تجربه گذشته،آموزش ها، ارزش ها و بستر اجتماعی خود به تفسیر آن می پردازند.
ودر ادامه داریم:

پیدایش متدولوژی سیستم های نرم (SSM)

دسته بندی چکلند از سیستمهای دنیای واقعی

مراحل توسعه SSM

مشتقات SSM

ﺑﻜﺎرﮔﻴﺮی ﻣﺘﺪوﻟﻮژی ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻧﺮم (SSM) ﻫﺎی ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺷﺎﺧﺺ

ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﻫﺎی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﺗﺨﺼﻴﺺ ﻣﻨﺎﺑﻊ آﺑﻲ ﺑﻪ ﺑﺨﺶ ﻣﺼﺮف

فایل پاورپوینت 46 اسلاید